Garanti

Genom vårt samarbete med Fragus kan du dessutom mot tillägg få upp till 36 månaders garanti.

SÄKERHET FÖR DITT BILÄGANDE

Säkerhet för ditt bilägande är av yttersta vikt, och Fragus är här för att ge dig den extra trygghet du behöver. Med över två decenniers erfarenhet inom garanti- och fordonsaffärer är vi din pålitliga partner när det kommer till att skydda dig mot oväntade reparationskostnader.

Vår expertis sträcker sig över hela EU, EES och Storbritannien, vilket innebär att oavsett var du bor eller kör din bil, kan vi erbjuda våra garantilösningar för att säkerställa din sinnesfrid. Dessa garantier utgör en värdefull komplettering till din fordonsförsäkring och är tillämpliga på de flesta av våra försäljningsobjekt.

Garantilösningar

Med Fragus garantilösningar i ryggen kan du känna dig tryggare än någonsin i ditt bilägande. Oavsett om du är ägare till en ny eller begagnad bil, så hjälper vi dig att undvika dyra överraskningar när det kommer till reparationer. Vårt mål är att göra bilägandet så bekymmersfritt som möjligt för dig, så att du kan njuta av din resa på vägarna med fullständig försäkran om att känna dig trygg. Med vårt stöd kan du fokusera på det som verkligen betyder mest – att köra din bil med glädje och självsäkerhet. Lita på Fragus för att säkerställa din trygghet på vägarna, oavsett var din resa tar dig.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå