Om oss

Utforska vårt varierade utbud av begagnade personbilar och transportbilar med hög kvalitet. Våra fordon har genomgått noggranna kontroller för att säkerställa din trygghet.

Genom vårt samarbete med Fragus Group kan du välja en förlängd garanti på upp till 24 månader, vilket sätter standarden för branschen när det gäller begagnade bilar. Det ger dig extra säkerhet i ditt bilköp.

Bilcenter Väst är en stolt medlem av Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket garanterar högkvalitativ service och arbete. Vi är engagerade i att upprätthålla branschens högsta standard och vår viktigaste prioritet är att du som kund är nöjd.

Välkommen till Bilcenter Väst - Din Trygga Bilpartner

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom bilhandel och service. Hos oss hittar du ett omfattande utbud av begagnade personbilar och transportbilar i olika prisklasser. Varje fordon i vårt sortiment har noggrant granskats och kvalitetssäkrats av vårt team i verkstaden, vilket ger dig den säkerhet du förtjänar.

Trygghet med Fragus Group

För att ytterligare stärka din trygghet har vi inlett ett samarbete med Fragus Group, vilket ger dig möjligheten att utöka din garanti upp till hela 24 månader. Dessa garantier är banbrytande inom begagnade bilar och ger dig extra säkerhet i ditt bilval.

Vi är medlemar i MRF

Bilcenter Väst är stolt medlem i Motorbranschens Riksförbund, som är branschorganisationen som representerar en seriös bilhandel och professionella bilverkstäder i Sverige. När du väljer att göra affär med oss, kan du vara säker på att du får högkvalitativ service som garanterar väl utfört arbete – bekräftat av det eftertraktade MRF-märket. Vårt åtagande är att upprätthålla branschens högsta standarder och se till att du är fullständigt nöjd med din upplevelse hos oss.

Bilcenter Väst är din trygga partner i bilvärlden, och vi ser fram emot att betjäna dig med dedikation och professionalism i alla dina bilbehov.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå